sailclothtent huwelijk zomer

Stretch & Sailclothtenten by STRETCHED©

Voor de plaatsing van deze Stretch- en Sailcothtenten werken we samen met Stretched©. We combineren onze expertise in houten tentvloeren en verankering met hun vakmanschap in stretch & sailclothzeilen. Op die manier brengen we het beste van beide werelden samen en kunnen we een topservice garanderen. 

STRETCHTENTEN

Met een stretchtent op jouw event waan je je meteen in een andere wereld. Op zomerse dagen krijgen je gasten een weldadig vakantiegevoel en voelen ze zich de koning te rijk. Onze stretchtenten voor verhuur passen op elke locatie en zijn helemaal in te richten in de stijl die je voor ogen hebt.

Een stretchtent huren voor jouw feest? De strakke lijnen en organische vorm passen in uiteenlopende stijlen. Industrieel, modern, landelijk, pittoresk,... noem maar op. Deze tent is echt een pareltje en past in iedere setting en sfeer!

SAILCLOTHTENTEN

Een sailclothtent huren geeft een uniek cachet aan jouw feest. Het witte zeil en de prachtige houten palen zorgen dat dit model uitstekend past voor zowel trouwfeesten, ceremonies als voor particuliere en professionele evenementen met een exclusief karakter. Dankzij de opbouwwanden vloeien binnen en buiten in mekaar over en wordt de ruimte optimaal benut.

Een sailclothtent huren kan ook bij minder weer, de zijwanden zorgen voor de nodige beschutting. Een uitblinker in klasse en stijl!

 

 

OP ZOEK NAAR EEN EYECATCHER ?

Contacteer ons:

Prijsofferte op maat?

Vertel ons hoe jij wil dat jouw feest of event eruit ziet,
wij werken vervolgens een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor je uit!