sailclothtent huwelijk zomer

Stretch & Sailclothtenten by STRETCHED©

Voor de plaatsing van deze Stretch- en Sailcothtenten werken we samen met Stretched©. We combineren onze expertise in houten vloeren en verankering met hun vakmanschap in stretch & sailclothzeilen. Op die manier brengen we het beste van beide werelden samen en kunnen we een topservice garanderen. 

STRETCHTENTEN

Met een stretchtent op jouw event waan je je meteen in een andere wereld. Op zomerse dagen krijgen je gasten een weldadig vakantiegevoel en voelen ze zich de koning te rijk. Onze stretchtenten voor verhuur passen op elke locatie en zijn helemaal in te richten in de stijl die je voor ogen hebt.

Een stretchtent huren voor jouw feest? De strakke lijnen en organische vorm van streched tenten passen in uiteenlopende stijlen. Industrieel, modern, landelijk, pittoresk,... noem maar op, als specialist in de verhuur van stretchtenten weten we altijd raad. Deze tent is echt een pareltje en past in iedere setting en sfeer!

SAILCLOTHTENTEN

Een sailclothtent huren geeft een uniek cachet aan jouw plechtigheid of ceremonie. Het witte zeil en de prachtige houten palen zorgen dat dit model uitstekend past voor zowel trouwfeesten, ceremonies als voor particuliere en professionele evenementen met een exclusief karakter. Dankzij de opbouwwanden vloeien binnen en buiten in mekaar over en wordt de ruimte optimaal benut.

Een sailclothtent huren kan voor alle weersomstandigheden. De zijwanden zorgen ervoor dat je altijd kan feesten, zowel bij minder als stralend weer. Een uitblinker in klasse en stijl!

 

 

OP ZOEK NAAR EEN EYECATCHER ?

Contacteer ons:

Prijsofferte op maat?

Vertel ons hoe jij wil dat jouw feest of event eruit ziet,
wij werken vervolgens een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor je uit!