Over ons

35 jaar ervaring in een notendop...

Betrouwbaar vakmanschap

Begin jaren ’80. Vader en zoon Vannieuwenhuyze verhuren enkele feesttenten. Klantgericht werken staat hoog in het vaandel. Op vraag van de klanten breidt het gamma uit, onder meer met luxetenten. Een segment waarin Tenten Vannieuwenhuyze zich gaat specialiseren. Tenten maken we voortaan volgens eigen ontwerpen, in huis en op maat. Vakmanschap dat een trouw cliënteel oplevert. Tenten Vannieuwenhuyze is immers een betrouwbare partner. In 2014 gaven Carol Vannieuwenhuyze en Annelies Bonte de fakkel door aan Mathieu Vannieuwenhuyze en Jeroen Verheye. Ook in de toekomst blijft Tenten Vannieuwenhuyze een solide partner.

Stipte en verzorgde realisatie van uw project

Elke opdracht is voor Tenten Vannieuwenhuyze het sein om onze klantvriendelijkheid in de verf te zetten. Dat begint al met een gedetailleerde offerte, steeds na een bezoek ter plaatse. Ons professioneel advies krijg je er gratis bij. Na ons bezoek krijg je heel snel onze overzichtelijke prijsopgave.

 

Vlekkeloze en stipte uitvoering

Zodra de offerte getekend is, mag je rekenen op een vlekkeloze uitvoering van jouw project. Een opbouw op het afgesproken tijdstip, afwerking van de tent volgens afspraak, plaatsing van verwarming of sanitair blok zoals voorzien. En natuurlijk een gelijkaardig scenario voor de afbouw. Meer nog: heb je kort voor of tijdens je event te maken met onvoorziene omstandigheden? Een onverwacht hoge opkomst? Een extra tent nodig als opslagplaats. Tenten Vannieuwenhuyze speelt heel soepel in op jouw noden en kan in geen tijd de nodige assistentie verlenen, zowel met extra materiaal als met bijkomende mankracht. En de bezoekers? Die merken er gegarandeerd niks van! 

Een project in gedachten?

Laat gerust iets weten, wij maken graag een afspraak bij ons of op locatie om alles te overlopen.