meubilair en decoratie

Toebehoren

Decoratie & aankleding

Drapage, vloerbekleding, meubilair, bloemen, tafeldecoratie, ... : een persoonlijke inbreng is de sleutel tot een gepersonaliseerd en geslaagd feest. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Via ons uitgebreid netwerk van preferred suppliers helpen we je graag om samen tot een totaalconcept te komen. Volledig volgens jouw smaak en uitgevoerd door professionals die hun metier tot in de puntjes beheersen.

Vloeren

Bij het plaatsen van een tent kan er gekozen worden om te werken met de bestaande ondergrond, maar er kan ook steeds gekozen worden om de tent af te werken met een houten vloer, hierbij kan gekozen worden voor een losse vloer of een cassettevloer. Deze laatste zorgt niet enkel voor een stabiele, genivelleerde ondergrond en een extra verankering van de je tent maar geeft ook extra cachet aan je feest.

Toiletwagens

Afhankelijk van de locatie kan er ook nood zijn aan sanitaire voorzieningen, gaande van een mobiel toiletcabine tot de meest luxueuze toiletwagen. Hiervoor kan er samengewerkt worden met enkele van onze vertrouwde partners die net zoals ons service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. 

Verwarming

Tegenwoordig kunnen tenten ook tijdens de wintermaanden perfect op temperatuur gebracht en gehouden worden. Via onze vertrouwde partners kunnen we jouw feest voorzien van de meest recente verwarmingstoestellen zodat het op jouw feest aangenaam warm is, ongeacht hoe koud het buiten ook is.

Op zoek naar afwerking en decoratie?

Contacteer ons gerust.